De 24 urenloop gaat door op 24 en 25 oktober van 20u tot 20u op het Universitair Sportcentrum.

Apolloon is de studentenvereniging die thuis biedt aan de studenten kinesitherapie en LO&Bewegingswetenschappen.
Dit jaar staan wij als bewegingsspecialisten en als dapperste studenten uit Leuven terug aan de startlijn om op te eisen wat van ons is! De overwinning van de 24 urenloop!

Economisten, laat u horen... Het is tijd om die derde plaats te verdedigen! Dit jaar zijn we voor het motto: "Defend our Victory, become our God". Kom mee lachen met de boeren en loop of schreeuw Ekonomika naar de plaats waar ze thuis hoort: op het podium!

LBK, beter bekend als de boeren van Heverlee, is weer klaar om dit jaar de 3e plaats te heroveren. Het belooft weer een spannende strijd te worden, maar voor ons is het duidelijk: we will rise from the ashes!

VTK is de faculteitskring van de burgerlijk ingenieurs (architect). Na twee jaar op rij nipt op de tweede plaats eindigen, zijn we dit jaar weer vastberaden om deze felbegeerde trofee terug te brengen naar waar hij thuishoort, in de handen van VTK! For the lion, the engineer and the victory!

Wiskunde, fysica en informatica, dat is Wina! De trotse kring der echte wetenschappen. Dit jaar zullen we er weer alles aan doen om Atmosphere opnieuw te verslaan.

OKeR, de overkoepelende raad van de UC Leuven-Limburg staat klaar om te lopen! Deze zeer gevarieerde loopploeg bestaat uit 5 kringen! Docentica, de trotse leraren, De Kelten, de economische lopers, StEIL onze vurige medische verzorgers, SocA onze sociale lopers en Diana, de dappere informatici, chemici en laboranten.

Wederom in het rood en nummer 7 zullen wij de stok doorgeven. Eet, supporter en loop de Psychologische Kring naar de overwinning!

Tripel Hop is DE nieuwe loopploeg van 2017. 3 Residenties: Thomas Morus, Kring Flint en Pius X bundelen de krachten om voor de verrassing van het jaar te zorgen!

Atmosphere is het gezellig team van de vier wetenschapskringen: Bios, Chemika, Geos en Merkator. Zoals ieder jaar proberen we tijdens de 24 urenloop de sfeer erin te houden, veel te lopen en onze rivalen van Wina te verslaan.

UNDERDOGS: KOCO Letteren heeft zich dit jaar verenigd met Katechetika, NFK en de Pedagogische kring in een waar monsterverbond. Deze Underdogs zullen tonen dat David wel degelijk neergehaald wordt door Goliath!

Industria is de kring van de Industrieel Ingenieurs, zij lopen met loopnummer 11.

Een ploeg samengesteld uit drie kringen: KLA, Farmacie en Cluster. Samen zullen wij strijden als Spartanen om zo veel mogelijk rondes te lopen binnen de 24 uur. Help jij ons door te lopen, of sta je liever aan de kant om te supporteren? Wat je ook doet, wij zullen je van harte ontvangen en er een leuke tijd van maken!

Dit jaar bundelen VRG en Crimen hun krachten om de faculteit rechtsgeleerdheid op sportief gebied opnieuw op de kaart van Leuven te zetten. Kom dus vanuit De Valk naar sportkot en schreeuw onze lopers vooruit!

Doelrationeel, zo lopen wij de rondjes! Maar niet enkel doelrationeel, tijdens ons 75ste levensjaar lopen we ook best wel snel! We staan deze editie sterker dan ooit en mikken opnieuw op die 12de plaats. Dus kom uit je luie zetel en let’s get physical!

We run for fun!

strijdlustiger dan ooit
Massaal in het rood getooid
De grootste kring van leuven zal aan die start klaar staan!
Het is dit jaar van ons de 3e plaats en alle faam!
Kijk uit naar nummer 16.

PEDAL of 'Peda alliantie Leuven' verenigt de leukste residenties van Leuven: Heilige Geestcollege, Regina Mundi Leuven, Amerikaans college, Don bosco peda, sc Keizersberg, residentie mgr. Cruysberghs, COPAL & Dondeynehuis. Samen met Hesteria en onze gloednieuwe mascotte brullen we ons nummer 17 vooruit!

Lerkeveld is de ploeg van de lerkies, de studentenvereniging van de residentie Lerkveld. Ze lopen met loopnummer 18.