De 24 urenloop gaat door op 25 en 26 oktober van 20u tot 20u op het Universitair Sportcentrum.

Apolloon is de studentenvereniging die thuis biedt aan de studenten kinesitherapie en LO&Bewegingswetenschappen.
Dit jaar staan wij als bewegingsspecialisten en als dapperste studenten uit Leuven terug aan de startlijn om op te eisen wat van ons is! De overwinning van de 24 urenloop!

Tijd om die derde plaats te heroveren! Economisten, laat u horen... en let's own it all! #derdeplaats #kusjesenlekjes

LBK. Een studentenvereniging. Een vriendengroep. Een familie. Maar deze 24 urenloop weeral een onvermoeibaar en oersterk team! Na 2 op rij die 3e plaats te behalen, gaan wij er dit jaar natuurlijk weer keihard voor gaan!

3rd place is ours, don't make us angry!

De Vlaamse Technische Kring is de faculteitskring van de burgerlijk ingenieurs en de burgerlijk ingenieur architecten. De 24 urenloop is voor ons elk jaar een helse strijd met het sportkot! Nadat we twee jaar geleden een enorme overwinning geboekt hebben en vorig jaar op slechts twee rondjes zijn gestrand, gaan we er dit jaar weer staan. We zijn sneller, sterker en gewoon beter dan ooit tevoren. Samen Back to the Victory!

Wiskunde, fysica en informatica, dat is Wina! De trotse kring der echte wetenschappen. Dit jaar zullen we er weer alles aan doen om Atmosphere opnieuw te verslaan.

De Psychologische Kring wordt 70 jaar. Dus supporter mee voor oma Psycho in het rode T-shirt met nummer 7. Kom gerust eens langs!

Atmosphere is het gezellig team van de vier wetenschapskringen: Bios, Chemika, Geos en Merkator. Zoals ieder jaar proberen we tijdens de 24 urenloop de sfeer erin te houden, veel te lopen en onze rivalen van Wina te verslaan.

4speed is dit jaar een samenwerking tussen Cluster, Farmaceutica, KLA en Thomas Morus. Ook dit jaar gaan we weer voor de top 10. Kom ons dus zeker steunen en wie weet win jij wel een leuke prijs!

Industria is de kring van de Industrieel Ingenieurs, zij lopen met loopnummer 11.

Oker, de ploeg van de UC Leuven-Limburg (Fusie tussen de KHLeuven, KHLimburg en lerarenopleiding Groep T)! Deze zeer gevarieerde loopploeg bestaat uit 6 kringen! Didactica, de snelle leraren, De Kelten, de economische lopers, Educata, een tweede groep pittige leraren, StEIL onze rappe verplegers/verpleegsters, SocA onze sociale lopers, en Diana, de dappere informatici, chemici en laboranten.

Dit jaar bundelen VRG en Crimen hun krachten om de faculteit rechtsgeleerdheid op sportief gebied opnieuw op de kaart van Leuven te zetten. Kom dus vanuit De Valk naar sportkot en schreeuw onze lopers vooruit!

Politika is de kring van de Politieke en Sociale Wetenschappen. Zij lopen met loopnummer 14.

We run for fun!

strijdlustiger dan ooit
Massaal in het rood getooid
De grootste kring van leuven zal aan die start klaar staan!
Het is dit jaar van ons de 3e plaats en alle faam!
Kijk uit naar nummer 16.

PEDAL: PEDAL of 'peda alliantie Leuven' is een kring die de 6 leukste studentenhuizen van Leuven verenigt: Heilige Geestcollege, Regina Mundi Leuven, COPAL & Dondeynehuis!

Lerkeveld is de ploeg van de lerkies, de studentenvereniging van de residentie Lerkveld. Ze lopen met loopnummer 18.